SON DAKİKA

Gürbulak Köyünde Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Videolu Haber 14 Haziran, 2024 06:13 Güncelleme: 14 Haziran, 2024 06:16 Gürbulak Köyünde Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Doğubayazıt Gürbulak köyünde muhtar olan Mülazım Yıldırım’ın öncülüğünde başlatılan yol çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Gürbulak halkının teveccühüyle seçilen Mülazım Yıldırım, köye yeni bir ses ve soluk getirmeye devam ediyor.

Yıllardır beklenen yol yapım çalışmaları, muhtar Yıldırım’ın gayretleri sayesinde hız kazandı. Çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Yıldırım, “Göreve geldiğimizde halkımıza hizmet sözü verdik. Bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gürbulak halkı teveccüh göstererek beni seçti ve biz de bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarıyla birlikte köyümüz daha yaşanabilir hale gelecek” dedi.

Muhtar Mülazım Yıldırım, muhtarlık görevini sadece bir makam olarak görmediğini, halkın refahı ve mutluluğu için her zaman hizmete hazır olduğunu belirterek, “Bir muhtar, köyünün kalbidir; atacağı her adım, halkının geleceğini şekillendirir. Biz de bu anlayışla hareket ediyoruz. Halkımızın bize olan güvenine layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gürbulak köyünde başlatılan bu önemli proje, köyün altyapısının güçlendirilmesi ve modernleştirilmesi adına atılmış büyük bir adım olarak görülüyor. Gürbulak halkı da muhtarlarının bu çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, köylerinin geleceği için umutlu olduklarını ifade ediyor.

Muhtar Mülazım Yıldırım’ın bu çalışmaları, köyde yaşayan gençler ve çocuklar için de ilham kaynağı olurken, köyün diğer eksikliklerinin de aynı azimle giderileceği mesajını veriyor.

Yorum Ekle