SON DAKİKA

Şube müdürü görevden alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 5 şube müdürü görevden alındı. Görevden alınanların içinde dün yapılan operasyonunu yürüten Organize ve Mali Şube Müdürlerinin de olması dikkat çekti. 18 Aralık, 2013 07:45 Güncelleme: 18 Aralık, 2013 07:45 Şube müdürü görevden alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı, Organize ve Mali şubeler tarafından dün, Bakanların çocuklarının da aralarında olduğu yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yapılmasının ardından şube müdürlerinin görevden alınması dikkat çekti.

 

Buna göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, Kaçakçılık Şube Müdürü Tuğrul Turhal, Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç, Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse, Asayiş Şube Müdürü Ersan Erçıktı görevden alındı.

 

DİHA

Yorum Ekle