SGKM'NIN MEVLİT VE İFTAR YEMEĞİ
Doğubayazıt Serhat Gençlik ve Kültür Merkezi tarafından Doğubayazıt Belediye alanında şehitler anısına mevlit ve iftar yemeği verildi.
Doğubayazıt Serhat Gençlik ve Kültür Merkezince Kürt özgürlük mücadelesinde yaşamlarını yetiren şehitlerin anısına ve ruhuna Doğubayazıt Belediye Alanında verilen mevlit ve iftar yemeğine yaklaşık 3000 civarında kişi katıldı.
Katılımcıların içersinde Doğubayazıt Belediyesi Eş Başkanı Delal Tekdemir,BDP İlçe Başkanı Mehmet Karadağ,HDP İlçe Başkanı Ali Çakan ve yüzlerce davetliler bulunmaktaydı.
Mevlit sonrası'Doğubayazıt'ın şehitleri' isimli slayt gösterisi yapıldı.
Doğubayazıt Serhat Gençlik ve Kültür Merkezi yöneticilerinden Resul Taşdemir kürtçe yaptığı konuşmasında Şehitlerimizin anısı önünde saygı ile eğildiğini önder Apo'nun çizgisinde mücadelemizin devam edecektir dedi.Taşdemir toplumu huzuru,güveni her şeyden önde gelir fuhuş,uyuşturucu,hırsızlık ve tefeciliğe karşı açılan mücadelenin devam edeceğine vurgu yaptı.
Serhat Gençlik ve Kültür Merkezi Yöenetim Kurulu Başkanı Kutbettin Karataş yaptığı kıs a açıklamada:Bu tür etkinlikle,bundan sonrada devam edecektir dedi
HALKIN SESİ