SON DAKİKA

Saldırıdan şüpheli 3 kişi gözaltında

05 Şubat, 2012 17:17 Güncelleme: 05 Şubat, 2012 17:17 Saldırıdan şüpheli 3 kişi gözaltında


Doğubayazıt Savcısı Hakan Kılıç'a yönelik silahlı saldırı olayı ile ilgili 3 şüphelinin Taşlıçay ilçesi girişinden bir araçta yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Saldırı sonrası Doğubayazıt ilçesi ile çevre il ve ilçelerde teyakkuz durumuna geçen polis, şehir merkezlerinin giriş ve çıkış yollarında sıkı denetimlerini sürdürüyor. Doğubayazıt polisinin verdiği bilgiler ışığında, akşam saatlerine doğu Taşlıçay-Erzurum çevre yolu üzerinde araç kontrollerini sürdüren polis ekiplerinin, durdurduğu bir minibüs içerisindeki İ.K,V.İ,İ.K,isimli  3 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. Şüphelilerin TaşlıçayEmniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü, yapılacak sorgulamaların ardından Doğubayazıt ilçesine gönderileceği öğrenildi.
Bu arada Doğubayazıt Devlet Hastanesinde  ilk müdahalesi Yapılan Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç Ambulans helikopterle Erzurum’a sevk edildiği bildirildi.


Daha sonra karar değiştirilerek Kılıç'ın ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi.Cumhuriyet Savcısı Kılıç, ambulansla Esenboğa'dan Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Cumhuriyet  savcısı Kılıçˊa düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili Taşlıçay’da gözaltına alınan 3 kişi Doğubayazıt’a getirtilerek ,Doğubayazıt  Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlandı.
Saldırıyla ilgileri olmadığı öne sürülen zanlılar, daha sonra serbest bırakıldı.

Halkın Sesi Haber

Yorum Ekle