Cinsiyet değiştirip erkek olan Rüzgar Erkoçlar, önceki gün Beşiktaş'ta deniz kenarında Aylin adlı sevgilisiyle romantik dakikalar yaşadı. Erkoçlar, kız arkadaşı üşüdüğünde ona ceketini verirken sevgilisi, de onun saçlarını okşadı.
NİŞANTAŞI'NDAN BEŞİKTAŞ'A GELDİ
Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası erkek olan ve günlerce konuşulan Rüzgar Erkoçlar, Aylin adlı sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Habertürk'ten Uğur Soysal'ın haberine göre, Nişantaşı'ndan Beşiktaş dolmuşuna binerek sahile inen iki sevgili, deniz kenarındaki Barbaros Park'ta felekten bir gün çaldı.
Sevgilisi Aylin'in koluna girip parkta yürüyen Rüzgar Erkoçlar, parkta otururken bir ara sevgilisi üşüyünce ceketini çıkarıp ona verdi. Aylin'in ise sevgilisi Rüzgar Erkoçlar'ın yanağını ve saçlarını okşadığı görüldü. Fotoğrafları çekilirken kız arkadaşının elini bırakan Erkoçlar gazetecilere, "İki aydır evde oturuyorum, ilk kez dışarı çıktım, lütfen çekmeyin" dedi.