SON DAKİKA

Muhlis Ertaş Projelerini Kamuoyuyla Paylaştı

Doğubayazıt’ta Doğubayazıt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığı için aday olan Muhlis Ertaş, hazırladığı tanıtım görseliyle projelerini kamuoyuna duyurdu. 06 Şubat, 2026 14:23 Güncelleme: 06 Şubat, 2026 14:23 Muhlis Ertaş Projelerini Kamuoyuyla Paylaştı

Ertaş, adaylık sürecinde öncelikli hedefleri arasında ilçeye araç muayene istasyonu kazandırılması için aktif girişimlerde bulunmak, korsan taksicilik ve izinsiz taşımacılıkla etkin mücadele etmek ile şoför esnafına yönelik hukuki danışmanlık hizmetlerinin güçlendirilmesini gösterdi.

Projeleri arasında ayrıca araç alım-satımlarının daha kurumsal bir zeminde yürütülebilmesi amacıyla galericiler sitesi kurulması da yer aldı. Adaylığını “daha adil ve daha şeffaf bir yönetim anlayışı” vurgusuyla duyuran Ertaş, tüm esnafla birlikte hareket ederek oda yapısını güçlendirmeyi hedeflediğini ifade etti.

7 Şubat 2026 tarihinde yapılması planlanan seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Muhlis Ertaş’ın, önümüzdeki günlerde esnaf ziyaretlerine devam edeceği öğrenildi.


Yorum Ekle