SON DAKİKA

Karamızrak'tan Bayram mesajı

06 Kasım, 2011 09:32 Güncelleme: 06 Kasım, 2011 09:32 Karamızrak'tan Bayram mesajı

Özel Manavgat Sevgi  Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karamızrak Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Karamızrak , mesajında, milletçe sevinçlerimizin arttığı, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir Kurban Bayramı’nı daha birlikte geçirmenin mutluluğu ve heyecanını yaşamakta olduğunu belirtti.  Bütün milletin bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularını vurgulanan mesajda, şu görüşlere yer verildi:  “Bu bayramı, dayanışma ruhumuzu ve kardeşlik hukukumuzu pekiştirecek, küskünlükleri ortadan kaldıracak bir fırsat olarak görmeliyiz. İnançlarımızın ve törelerimizin bütün güzellikleriyle sergilendiği Kurban Bayramı fakir fukaranın, kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve yakınların kaynaştığı kutsal günlerdir. Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve bütünlük içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu manevi günlerin anlamı çok büyüktür.

Bu nedenle, bu özel günde, komşularımızı, akrabalarımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, fakirleri ziyaret ederek onlara sevgimizi göstermeli ve Kurban Bayramı’nın anlamına uygun yardımlarda bulunmalıyız. Umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı Bayram günlerini en güzel şekilde değerlendirmeliyiz.

Kurban Bayramının, İslam alemine, yüce milletimize ve Ağrılı vatandaşl

Yorum Ekle