İL MECLİS ÜYELERİNİN GAZETEMİZE ZİYARETLERİ
30 Mart Yerel seçimlerde zaferle çıkan Ağrı İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen BDP'li Doğubayazıt üyeleri Doğubayazıt Halkın Sesi gazetesine ziyarette bulundular.
il Genel Meclisi üyeliğine seçilen 4 Barış ve Demokrasi Partisi İl Genel Meclisi üyesi Gülizar Epli, Yıldız Acar, Faruk Kara ve Ömer Atasoy Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Başyazarı Cevdet Baycan'la bir süre sohbet ettiler.
İl genel meclis üyeleri yaptıkları sohbette, Doğubayazıt'taki köylerin sorunlarına dikkat çekerek,beş yıl boyunca köy muhtarları ile birlikte koordineli bir şekilde sorunları çözmeye gayret edecekleri işaret ederek;zaten seçim döneminde köyleri gezdiğimizde köylerin sorunlarına yakinenen tanık olduk.
sorunların giderilmesi için muhtarlarımızla birlikte çözmek için elimizden geleni yapacağız. Köy meclisleri kurarak demokratik bir yöntemle sorunlar bize iletilecek ve bizler seferberlik ruhu ile köylerimizi kalkındıracağız dediler.
Daha sonra BDP'li il Genel Mecli üyeleri bir anı fotoğrafı çektirerek Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesinden ayrıldılar.
Halkın Sesi Gazetesi Metin Kızılkaya