SON DAKİKA

Emniyet Personelinden Kurban Eti Yardımı

08 Kasım, 2011 12:06 Güncelleme: 08 Kasım, 2011 12:06 Emniyet Personelinden Kurban Eti Yardımı

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri maddi durumu iyi olmayan ailelere, Kurban eti yardımında bulundu.


Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Murat Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy mahallesi'nde yardıma ihtiyaç olan aileler önceden tespit edilmiştir. Yapılan çalışma neticesinde 150 aile tespit edildi ve Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünün Çeşitli Birimlerde çalışan görevlilerin kestiği kurban etleri, vatandaşlara ulaştırıldı.

Emniyetten yapılan açıklamada; "Bayramların birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma gibi faziletli duygularının yoğun yaşandığı günlerimizden olması nedeniyle, bu değerlerimizin yaşatılması, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını ve polisimizin her zaman yanlarında olduğunun hissettirmek istedik. Bu amaçla, İl Emniyet Müdürlüğümüzde görevli personelimizin katılımı ile Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin ve Asayiş Şube Müdürlüğü ile birlikte kurban eti dağıtımını beraber yürüttüler. 



Ziyaret edilen vatandaşların sorunları ve talepleri sorularak, bayramları kutlandı. 

Kurban eti yardımı yapılan aileler, yapılan yardımlardan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Ağrı Emniyet Müdürlüğü personeline şükran duyduklarını dile getirdiler.

Yorum Ekle