Suriye'deki olaylar sebebiyle yurtlarını terk ederek komşu ülkelere sığınmaya çalışan yüz binlerce insan, can güvenliği, açlık, susuzluk, barınma ve salgın hastalık sorunları ile karşı karşıya bulunmaktadır.
Bir insanlık borcu olarak, muhtaç ve mağdur durumda bulunan dost ve kardeş Suriye halkına insani yardım için Kent konseyi önünde bir basın toplantısı düzenlendi.
Basın toplantısına Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Doğubayazıt İlçe Eş Başkanı Cemil Rızaoğulları, TUHAYD-DER Başkanı Mehmet Bozkurt ve Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı
İl Meclis üyesi Ömer Atasoy yaptığı kısa konuşmada:Siz değerli vatandaşlarımıza da bu yardım için elinizden geleni yapmanızı istiyorum. Dedi.
Haber:halkın sesi/ C.G-E.S