SON DAKİKA

Doğubayazıt'ta Öğrencilere Motivasyon ve Sınav Kaygısı Semineri

Seminere çok sayıda öğrenci katılım gösterdi. 20 Nisan, 2025 16:22 Güncelleme: 20 Nisan, 2025 16:26 Doğubayazıt'ta Öğrencilere Motivasyon ve Sınav Kaygısı Semineri

Doğubayazıt'ta bulunan Bilim Kursu, öğrencilere yönelik "motivasyon ve sınav kaygısı" konulu bir seminer düzenledi. Seminere çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Uzm. Rehber Öğretmen Murat Yetişir tarafından verilen seminerde, öğrencilere sınav döneminde yaşadıkları kaygıyla başa çıkma yöntemleri ve motivasyonlarını yüksek tutma stratejileri anlatıldı. Öğrencilerin sorularının da yanıtlandığı seminer, oldukça verimli geçti.

Bilim Kursu yetkilileri, bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik ve psikolojik gelişimlerine katkı sağlamayı amaçladığını belirterek, benzer seminerlerin devam edeceğini ifade ettiler. Öğrenciler ise seminerin kendileri için çok faydalı olduğunu ve sınav öncesinde kendilerini daha hazır hissettiklerini dile getirdiler.


Yorum Ekle