Ağrı'da meydana gelen trafik kazasında Ağrılı halkın yardımı kaçınılmaz oldu.
Yaralıları hemen Ağrı devlet hastanesine taşıyan vatandaş birlik ve beraberlik içinde kazada hayatını kaybedenlerin cenazesini minibüse koyarak köylerine uğurlamaya kadar yardımcı olurken bir tek yetkili kişinin olay yerinde bulunmaması dikkatlerden kaçmazken yaralı ve kazada hayatını kaybedenlerin acısını ikiye katlandı.
Vatandaş bu duruma adeta isyan edercesine neden bir yetkili yok neden bir Belediye Başkanı veya Vali bu durumlarla yakında ilgilenmiyor sadece seçimlerde mi boy göstermeye çıkıyorlar yok olmaz böyle bir vatandaşın acısıyla ilgilenmeyen bir yetkili istemiyoruz biz diyen vatandaş.Yaralıların ve kazada hayatını kaybedenleri çoğunun Doğubayazıt'tan olması ve cenazelerin hepsinin gönderilmesi ardında en sonunda çıkıp gelen Doğubayazıt Belediye Başkanı Canan Korkmaz önde makam aracı arkada da bir adet cenaze arcı ile adeta dalga geçer gibi vatandaşa selam verip hiçbir şey olmamış gibi tekrar içi boş olan cenaze aracıyla geri döndü.
Kazanın oluşunun ardında saatler geçtikten sonra Ağrı Devlet hastanesine Başsağlığına ve cenazeleri taşımak için cenaze arabası getiren Korkmaz geç geldiğinin farkına varınca tekrar geri dönmek zorunda kaldı.Vatandaşın Tepkisini iyice arttı.
Çağdaş Haber Ajansı/Nihat Aydın