ÇAĞRIMIZA BEKLENEN YARDIM ELİ UZANDI
Bir süre önce Doğubayazıt halkın sesi sitemizde Doğubayazıt'ın hasankeyf mahallesindeki dramatik yaşamlara dikkat çekerek buradaki yoksul kimsesiz ailelere ve çocuklarına yardım eli uzatılması yönünde çağrı yapmıştık.
Bu çağrımıza Bursadan ses geldi.
Yıllarca eğitime destek veren yoksul ve kimsesiz çocuklara yardım eli uzatan Ayten Tensi Aslan hanımefendi bizlerle temas kurarak hasankeyf mahallesindeki yoksul ailelere ve çocuklarına gerekli yardımı yapacağını söyledi.
Daha sonra Doğubayazıta gelen Ayten Tensi Aslan hanımefendiyle ile birlikte gelen Nurşen hanımefendi ile hasankeyf mahallesine gittik.Hasankeyf mahalle muhtarı Mesmegül Özdemir'i ziyaret eden Ayten Tensi Aslan ile Nurşen hanımefendiler birlikte daha önce tespit edilen yoksul ailelerin evine gidildi.Orada Ayten Tensi Aslan ve Nurşen hanımefendiler getirdikleri yardım paketlerini ailelere teslim ettiler.
Bu arada çocuklara oyuncaklar hediye edildi oyuncakları alan çocukların sevincine diyecek yoktu.
Akabinde Ayten Tensi Aslan ile Nurşen hanımefendiler çocuklarla ve ailelerle fotoğraf çektirdiler
Haber:Halkın sesi gazetesi
Muhabir: M.Salih Çakar
Kameraman:Umut Salman