SON DAKİKA

ÇAĞRIMIZA BEKLENEN YARDIM ELİ UZANDI

ÇAĞRIMIZA BEKLENEN YARDIM ELİ UZANDI 01 Mayıs, 2019 04:03 Güncelleme: 01 Mayıs, 2019 04:03 ÇAĞRIMIZA BEKLENEN YARDIM ELİ UZANDI

 

ÇAĞRIMIZA BEKLENEN YARDIM ELİ UZANDI

 

Bir süre önce Doğubayazıt halkın sesi sitemizde Doğubayazıt'ın hasankeyf mahallesindeki dramatik yaşamlara dikkat çekerek buradaki yoksul kimsesiz ailelere ve çocuklarına yardım eli uzatılması yönünde çağrı yapmıştık.


Bu çağrımıza Bursadan ses geldi.

Yıllarca eğitime destek veren yoksul ve kimsesiz çocuklara yardım eli uzatan Ayten Tensi Aslan hanımefendi bizlerle temas kurarak hasankeyf mahallesindeki yoksul ailelere ve çocuklarına gerekli yardımı yapacağını söyledi.


Daha sonra Doğubayazıta gelen Ayten Tensi Aslan hanımefendiyle ile  birlikte gelen  Nurşen hanımefendi ile hasankeyf mahallesine gittik.Hasankeyf mahalle muhtarı Mesmegül Özdemir'i ziyaret eden Ayten Tensi Aslan ile Nurşen hanımefendiler birlikte daha önce tespit edilen yoksul ailelerin evine gidildi.Orada Ayten Tensi Aslan ve Nurşen hanımefendiler getirdikleri yardım paketlerini ailelere teslim ettiler.

 

Bu arada çocuklara oyuncaklar hediye edildi oyuncakları alan çocukların sevincine diyecek yoktu.

Akabinde Ayten Tensi Aslan ile Nurşen hanımefendiler çocuklarla ve ailelerle fotoğraf çektirdiler

Haber:Halkın sesi gazetesi

Muhabir: M.Salih Çakar

Kameraman:Umut Salman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle