SON DAKİKA

Başkan Aslan'ın Ramazan ayı kutlama mesajı

28 Ağustos, 2011 19:28 Güncelleme: 28 Ağustos, 2011 19:28 Başkan Aslan'ın Ramazan ayı kutlama mesajı

Başkan Arslan'ın Ramazan Bayramı mesajı
Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ramazan Bayramı nedeni ile yayınladığı mesajda tüm İslam aleminin ve Ağrılıların bayramını kutladı.
Başkan Hasan Arslan yayınladığı bayram mesajında bayramların sevginin, barışın, hoşgörünün, dayanışmanın birlikte yaşandığı, birlikte paylaşıldığı, küskünlüklerin giderildiği günler olduğunu bildirdi.
Bu önemli günlerin çok özel olduğunu ve iyi değerlendirilmesine vurgu yapan Başkan Arslan, Bugün dünya üzerinde her zamankinden daha fazla sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.
Arslan "Bu barışın, sevginin, dostluğun ana kaynağı içinde bulunduğumuz bayramlardır. Ramazan Bayramı paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koymaktadır. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuzun daha da yükselerek ayakta kalacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ağrı halkının, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim. "
"Ramazan Bayramının tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Yüce mevlam halkımızla içe içe olduğumuz nice bayramlar nasip eder İnşallah. Tüm halkımızın bayramını kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım”  Ramazan Bayramı ile aynı gün kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramınıda idrak ederek tebrik ederim dedi.

Yorum Ekle