SON DAKİKA

Ahmet Erdoğan; YÖK'ün Kararını Olumlu Karşılıyoruz

06 Aralık, 2011 06:21 Güncelleme: 06 Aralık, 2011 06:21 Ahmet Erdoğan; YÖK'ün Kararını Olumlu Karşılıyoruz

Ağrı İmam Hatip Mezunları Derneği (AGİMDER) Başkanı Ahmet Erdoğan, YÖKˊün "katsayı" uygulamasını kaldırmasına ilişkin "Kararı çok olumlu karşılıyoruz. Her şey yerli yerine oturuyor" dedi.

Erdoğan, yaptığı açıklamada, böyle bir karar karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, hiçbir zaman fikirlerinde ve çizgilerinden ayrılmadıklarını ve şaşmadıklarını vurguladı.

Erdoğan, şunları kaydetti:

"Dinin değerlerini koruyan, herkese ve bütün insanlığa İslamiyetˊi öğreten ve en güzeli Peygamber varislerini yetiştiren imam hatipleri hiçbir güç tahrip edemeyecek ve yerinde oynatamayacak. Rabbim o zalimlere hiçbir zaman fırsat vermeyecektir. Bizlere çok oyunlar oynandı ve biz de hep sırtımızı Rabbimize dayadık ve ona teslim olduk. Bizlere oyun oynayan zalimler, Rabbim onların yapmış olduğu bu oyunları onların başına yıktı."

Bugünlerde her şeyin yerli yerine oturduğunu kaydeden Erdoğan, "Bir tek sorunumuz kaldı. O da imam hatip liselerinin orta kısımlarını da açarsak, daha çok iyi olacak inşAllah. Böyle bir kararın bütün imam hatip camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle