SON DAKİKA

AGC Yönetimi'nden Gazetemize Ziyaret

. 13 Temmuz, 2024 16:40 Güncelleme: 13 Temmuz, 2024 16:44 AGC Yönetimi'nden Gazetemize Ziyaret

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan, TRT Ağrı Temsilcisi Çiğdem Doğan, Ağrı Memleket Gazetesi sahibi, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Nasip Yüzak ve Gazeteci Yılmaz Daş gazetemizi ziyaret etti.

Başkan Alaettin Aslan, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; 

"Hamza Salman Elimizde Büyüdü, Matbaada Yoğruldu"

"Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi'ni alın teri dökerek büyüten Hamza Salman, hem dürüst hem de işinin ehli bir gazeteci olarak tanınmaktadır. Kendisi Ağrı Gazeteciler Cemiyeti’nin kahrını çeken genç girişimci bir kardeşim ve aynı zamanda eniştemdir. Adını Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi'ne övgüyle söyleten Hamza Salman'ı Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi olarak ziyaret ettik. Misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyoruz." dedi. 

Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti ve gazetecilik mesleği üzerine değerli sohbetler yapıldı. Başkan Aslan ve beraberindeki heyet, gazetemizin çalışmalarını yakından inceleyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. 

Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi’nin bölgede ne denli önemli bir yere sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Gazetemiz, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışını sürdürerek, halkımızın sesi olmaya devam edecektir. 

Misafirlerimize teşekkür eder, gazetecilik mesleğinde başarılarının devamını dileriz... 

Yorum Ekle