24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlik programı, stadyumda puanlı atletizm gösterileri ile start aldı. Puanlı atletizm etkinliğinde Sporcu Eğitim Merkezinde kalan sporcular izleyicilere keyifli anlar yaşattılar. Sporcular Puanlı atletizmde; 100 metre, 200 metre, 400 metre ve 800 metre koşu, Disk, Cirit, Gülle, Uzun Atlama branşlarında yarıştılar.
Etkinlik programları Masa Tenisi turnuvası ile devam etti. Masa Tenisi turnuvasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih BAŞAK, İl Müftüsü İzani TURAN ve çok sayıda öğretmen katılım sağladı. Masa tenisi turnuvasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmetşafi ERİM birinci olurken, İsmet Ömeroğlu İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Yavuz Dönmez ikinci, Naci Gökçe Lisesi müdür yardımcılarından Cemil Alaca ise üçüncü oldu.
Etkinliğin son programı ise yüzme havuzunda gerçekleşti. Yüzme etkinliğinde önce sporcular Öğretmenleri için yarıştılar. Daha sonra öğretmenler arası yarışma düzenlendi. Öğretmenler yarışmasında Ticaret Meslek Lisesi beden eğitimi öğretmeni Osman OKTA birinci olurken, Taekwondo antrenörü Fatih ALPASLAN ikinci, Lig heyeti başkanı Taner PAKIR ise üçüncü oldu.