SON DAKİKA

Vali Yerlikaya'nın bayram mesajı

29 Ağustos, 2011 19:19 Güncelleme: 29 Ağustos, 2011 19:19 Vali Yerlikaya'nın bayram mesajı

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Bayramların kucaklaşmak için bir vesile olduğunu belirten Vali Yerlikaya, bu güzel günleri en güzel şekilde değerlendirerek aramızdaki kırgınlıkları bir kenara bırakmalı ve oluşturduğumuz güzellikleri pekiştirerek yarınlara yaymalıyız şeklinde konuştu.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya mesajında şu ifadelere yer verdi;

“11 ayın sultanı olan ramazan ayının sonunda kutlayacağımız Ramazan Bayramı, hem Allah’a karşı kulluk görevimizi ifa etme noktasında, hem de bir arada yaşadığımız insanlarımıza ve toplumumuza karşı sorumluluklarımızı yerine getirme konusunda önemli bir fırsattır. Sosyal dayanışmanın, karşılıklı sevgi ve saygının, yardımlaşmanın, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği bu güzel günde, küskünlükleri sona erdirmek, hastaları, kimsesizleri, dostları, akrabaları ziyaret ederek onların gönüllerini almak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı sevindirmek gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının bütün Ağrılı vatandaşlarımıza, çalışma arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve memurlarına, STK’larımıza, Basınımızın değerli temsilcilerine sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyor, herkesin bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum”

Yorum Ekle