Trabzonspor kulübü Paraguaylı yıldız futbolcu Oscar Cardozo ve Kevin Constant için ödeyeceği bonservis bedelini açıkladı.
Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5 milyon Euro ödenecektir" ifadelerine yer verildi.
Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in ısrarla istediği Milan'ın 27 yaşındaki futbolcusu Kevin Constant'ı da renklerine bağladı. Bordo-mavili kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda, AC Milan ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; AC Milan'a transfer bedeli olarak 2 milyon 500 bin Euro ödenecektir" ifadelerine yer verildi.
Yunus Emre SEL, Trabzon-DHA