SON DAKİKA

Ronaldo'ya çılgın para

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'nun, Real Madrid ile sözleşmesini 2018'a kadar uzatma konusunda anlaştığı iddia edildi. 31 Ağustos, 2013 03:42 Güncelleme: 31 Ağustos, 2013 03:42 Ronaldo'ya çılgın para

MADRİD (AA) - İspanyol spor sitelerinden "Elconfidencial"ın, Cristiano Ronaldo ve Real Madridarasındaki müzakerelerin birkaç gün önce olumlu tamamlandığını öne sürdüğü haberinde, Portekizli futbolcunun normal şartlarda 2015'te bitecek sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağını ve sezon başına aldığı ücretinde yaklaşık 17 milyon euroya kadar çıkarılacağını iddia etti.

 

Messi'den Madrid'e ret



Portekizli yıdızın alacağı iddia edilen yıllık 17 milyon euro ile Lionel Messi'yi geçerek, "dünyanın en fazla kazanan futbolusu" olacağı vurgulandı.

Ronaldo'nun sözleşmesini uzatmasıyla ilgili resmi açıklamanın, Gareth Bale'nin transferinin gerçekleşmesinin ardından yapılacağı öne sürüldü.

 

 

İşte Avrupa'nın en iyisi
Yorum Ekle