SON DAKİKA

Resepsiyonda esprili diyalog

23 Nisan Resepsiyonu, Abdullah Gül, Cemil Çiçek ve Sırrı Süreyya Önder'in esprili diyaloglarına sahne oldu. 24 Nisan, 2013 00:33 Güncelleme: 24 Nisan, 2013 00:33 Resepsiyonda esprili diyalog

Gül, BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e, ''Seni bir yere davet etmiyoruz, uçağa binmiyorsun diye'' dedi. Önder'in,''Ben masrafsız vekilim. Meclis'in en çalışkanmilletvekiliyim'' demesine, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, ''OnuKandil'e gönderiyoruz, görevi o'' diye espri yaptı.

"302 ŞOFÖRÜ GİBİSİN"

TBMM Başkanı Çiçek'in Önder'e, ''302 şoförü gibisin'' demesi, gruptagülüşmelere yol açtı. Önder'in ''Başkan, şeriatın kestiği parmak acımaz. Ne ceza verirsen razıyım'' sözleri üzerine Çiçek, ''Ben sana bir hesap keseyim de gör'' dedi. Önder Cumhurbaşkanı Gül'e, ''Sayın Cumhurbaşkanım, ben karayoluyla gittiğiniz yere gelirim'' dedi.

Çiçek, gazetecilerin, ''302 şoförü ne demek?'' sorusuna, ''Bir gün Bursa, birgün İzmir, bir gün başka yer...Çok değişik yönlere gidenlere 302 şoförü gibi derler. Her gün bir hatta yolculuk yaparlar. Önder, uçağa binemediği için ondan dolayı söyledim'' karşılığını verdi. Çiçek, ''Yolculuk bir süre daha devam edecek anlaşılan...Başka hatlar olacak mı? Hatların değişme ihtimali var mı?'' sorularına gülerek ''302'nin gidebileceği yollara gider. O bir deyimdir'' dedi.

 

Yorum Ekle