SON DAKİKA

Putin, Moskova'da İran Savunma Bakanı ile görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Savunma Bakanı Hüseyin Denghan ile görüştü. 17 Şubat, 2016 07:52 Güncelleme: 17 Şubat, 2016 07:52 Putin, Moskova'da İran Savunma Bakanı ile görüştü

TASS ajansına konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Moskova'da bulunan İran Savunma Bakanı Hüseyin Denghan'ın Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştüğünü duyurdu. Sözcügörüşmenin detaylarına ilişkin bir bilgi vermedi.

Rusya'dan 8 milyar dolar değerinde silah ve mühimmat almak isteyen İran'ın Savunma Bakanı Hüseyin Dehghan, mevkidaşı Sergey Şoygu'nun davetiyle Moskova'da.

2 gün boyunca Moskova'da temaslarda bulunacak olan Dehghan'ın almak istediği silah ve mühimmatları bir liste halinde sunduğu belirtiliyor. İran'ın istediği silah ve mühimmatın değerinin ise 8 milyar dolar civarında olduğu belirtiliyor.

İranlı bakanın ziyaretinde ikili, bölgesel ve uluslararası gelişmelerin de ele alındığı ifade edildi.

Yorum Ekle