SON DAKİKA

Mehmet Demirkol: İstihbaratıma göre Aysal geri dönebilir

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Ünal Aysal'ın net açıklamalarına rağmen geri dönebileceğini söyledi. 30 Eylül, 2014 05:32 Güncelleme: 30 Eylül, 2014 05:32 Mehmet Demirkol: İstihbaratıma göre Aysal geri dönebilir

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Mehmet Demirkol, Galatasaray'da yaşanacak seçin süreciyle ilgili bir yazı kaleme aldı.

İşte o yazıdan bir bölüm;

"Ünal Aysal Galatasaray Başkanlığı defterini tamamen kapatmadı. Yeniden başkan olmak istiyor. Özellikle Riva konusu onun için önemli. Kurumsal ve şahsi açıdan. Amacı orayı satmak değil, değerlendirmek. Bu orta vadeli bir iş. Çünkü orta vadede değer daha da yükselecek. Divandaki muhalefet ise şu an için kongreye yansımaz. Kongrede destek devam ediyor. Ancak dönem oldukça yıpratıcı bir dönem.

"GİDERSE OMUZLARDA DÖNER"

Şu anda saydığı 4 başlığın onu yıpratıp orta vadede sıkıntıya sokması muhtemel. Bu ara dönemde çok güçlü bir başkan ve yönetimin çıkmayacağını düşünüyor. Bence haklı da...Dolayısıyla çıkacak başkan adayının uzun vadede başarılı olması kolay değil. Eğer böyle bir başkan adayı çıkarsa Aysal 'Yüzde 100 yokum' demesine rağmen kararından dönebilir. Hiçbir başkan adayı çıkmazsa da yoğun istekle geri dönmesi mümkün. Ancak misal Alp Yalman alternatifi ona geri adım attırmaz.

Gider, 6 ay ya da 1-2 sene sonra omuzlarda geri döner. Geçen hafta yüzde 100 yok demiştim. Ayrılacağını açıkladı. Şimdi bugün, yarın ya da ileride mutlaka yeniden aday olacak diyorum. İstihbaratım ve hislerim bunu söylüyor."

 

Yorum Ekle