F.Bahçe tarihinin gelmiş gelmiş en istikrarlı yabancılarından olan Dirk Kuyt'ın önümüzdeki sezon bitecek sözleşmesi için yönetimin gizli bir planı var.
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, düzgün aile hayatı, tam bir profesyonel olması, takım futbolunu benimsemesi, kariyeri, Avrupa 'da tanınan bir isim olması, taraftarların çok sevmesi, fadakâr yapısı derken daha birçok özellik Hollandalı yıldızı sportif direktörlük için baş aday yaptı.
Başkan Aziz Yıldırım'ın van Hooijdonk'la başlayan bu rüyası Hollandalı'nın F.Bahçe'den ayrılırken alacakları yüzünden kulübün başını ağrıtmasıyla suya düşmüş daha sonra da bu planın Roberto Carlos'la hayata geçmesi gündeme gelmişti. Ancak dünyaca ünlü Brezilyalı da daha sözleşmesi bitmeden takımdan ayrılınca proje rafa kalkmıştı.