SON DAKİKA

Iğdır'da 6 kişi serbest bırakıldı

Iğdır'da gözaltına alınan ve aralarında HDP ve DBP il eşbaşkanlarının da bulunduğu 9 kişiden 6'sı sevk edildikleri mahkemece serbest bırakıldı. 25 Temmuz, 2015 09:08 Güncelleme: 25 Temmuz, 2015 09:08 Iğdır'da 6 kişi serbest bırakıldı

ğdır'da dün evlere yapılan baskınlar sonucunda gözaltına alınan aralarında HDP ve DBP il eşbaşkanlarının da bulunduğu 9 kişiden 6'sı serbest bırakıldı. Emniyet işlemlerinin ardından savcılığa getirilen DBP İl Eşbaşkanı Dilber Turan HDP İl Eşbaşkanı Zübeyde Kaynar, Emine Kartal, Emrah Aras, Yusuf Otkun, Emrah Taşkıran ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

Gözaltında tutulan Eski Belediye Başkanı Hüseyin Malk, DTK üyeleri Oğuz Ok ile Musa Filizkıran'ın ise emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: 

 

Yorum Ekle