SON DAKİKA

Hemşehrimiz Ali Çaçanoğlu’nun Oğlu Halil İbrahim Dünya Evine Girdi

. 13 Temmuz, 2024 16:56 Güncelleme: 13 Temmuz, 2024 17:02 Hemşehrimiz Ali Çaçanoğlu’nun Oğlu Halil İbrahim Dünya Evine Girdi

Hemşehrimiz Ali Çaçanoğlu’nun oğlu Halil İbrahim ile Yaşar Örs’ün kızı Çiğdem, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğün töreni, geçtiğimiz gün Doğubayazıt’ta, ailelerin ve dostların katılımıyla gerçekleşti.

Düğün töreni, şehrimizin en güzel mekanlarından birinde düzenlendi. Nikah şahitliklerini ise çiftin yakın arkadaşları üstlendi. Tören, geleneksel ve modern unsurların harmanlandığı, renkli ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.

Düğüne, hemşehrimiz Ali Çaçanoğlu ve Yaşar Örs’ün ailelerinin yanı sıra, bölgenin tanınmış simaları, akrabalar ve dostlar katıldı. Misafirler, çiftin mutluluğuna ortak olurken, keyifli bir akşam geçirdiler. Yemekler, müzik ve danslarla dolu geçen gece, hem çiftin hem de davetlilerin unutulmaz anılar biriktirmesine vesile oldu.

Çiftin Mutluluğu Gözlerin okunuyordu 

Halil İbrahim ve Çiğdem, bu özel günlerinde sevinç ve heyecanlarını gizleyemediler. Çift, düğün sonrası yaptıkları kısa konuşmada, bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.  Halil İbrahim, “Ailemizin ve dostlarımızın desteğiyle bu günümüz daha da anlam kazandı” derken, Çiğdem ise “Hayatımızın en güzel günlerinden birini yaşıyoruz. Hep birlikte daha nice güzel günler geçirmeyi diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi olarak, Halil İbrahim ve Çiğdem çiftini tebrik ediyor, onlara ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bu özel günlerinde yanlarında olamayanlar için, çiftin düğün fotoğrafları ve videoları sosyal medya hesaplarımızda paylaşılacaktır.

Genç çiftimize bir kez daha mutluluklar diler, hayatlarının her anında sevgi ve huzur içinde olmalarını temenni ederiz.


Yorum Ekle