SON DAKİKA

HDP DOĞUBAYAZIT İLÇE EŞ BAŞKANI ÇELİK BİNGÖL OLAYINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ.

HDP DOĞUBAYAZIT İLÇE EŞ BAŞKANI ÇELİK BİNGÖL OLAYINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ. 04 Haziran, 2015 14:42 Güncelleme: 04 Haziran, 2015 14:42 HDP DOĞUBAYAZIT İLÇE EŞ BAŞKANI ÇELİK BİNGÖL OLAYINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ.

HDP DOĞUBAYAZIT İLÇE EŞ BAŞKANI ÇELİK BİNGÖL OLAYINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ.

 

HDP Doğubayazıt İlçe yönetimince parti binası önünde düzenlenen ve demokrasi platformu ve halk tarafından   desteklenen basın açıklaması yapıldı.

 

Basın konuşmasını yapan HDP ilçe eş başkanı Nuri Çelik Bingöl'de HDP seçim araç sürücüsü Hamdullah Öge'nin hunharca öldürülmesini çok  sert  bir şekilde kınadı.

 

Çelik “hiçbir baskı,tehdit ve hiçbir saldırı bizim barış yönündeki çabalarımızda bizi yolumuzda alıkoyamaz.AKP ve yandaşları,özellikle R.Tayyip Erdoğan başbakan bizleri asla yıldıramazlar” dedi

 

 

Yorum Ekle