Ünlü yıldız, özel bir uçakla İstanbul'a geldi. Lady Gaga, kendisini karşılamak için Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne akın eden genç hayranlarına imza dağıttı ve birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.
Lady Gaga'dan imza almayı başaran hayranları sevinç gözyaşları döktü.
Kıyafeti ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Amerikalı şarkıcı, havalimanından konaklayacağı otele geçti.
Geçtiğimiz günlerde konser vermek için Dubai'ye giden ünlü şarkıcı, Birleşik Arap Emirlikleri'nde daha kapalı giyinmesi yönündeki uyarılara uymuş ve tarzının dışına çıkarak kapalı giyinmişti.
Lady Gaga, İstanbul için özüne döndü ve marjinal tarzını sürdürdü.
İstanbul'a gelir gelmez her adımında tweet atan Lady Gaga, otel odasını çok beğendiğini söyledi. Gelmeden önce odası için istedikleri olay olan Lady Gaga, "burada prensesler gibi hissediyorum" dedi.