SON DAKİKA

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürü Davut Şen’den Öğrencilere Ziyaret

. 20 Ekim, 2024 07:50 Güncelleme: 20 Ekim, 2024 07:50 Doğubayazıt  Milli Eğitim Müdürü Davut Şen’den Öğrencilere Ziyaret

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Şen, öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretle motivasyon dolu anlar yaşattı. 

Ömer Çoktin Fen Lisesi’ni ziyaret eden Şen, öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında gençlerin sorularını yanıtlayan ve onları eğitim yolculuklarında desteklemek amacıyla teşvik edici konuşmalar yapan Davut Şen, öğrencilere motivasyon sağlaması adına kitap hediye etti.

Öğrencilerle birebir iletişim kurarak onların eğitim sürecinde karşılaştıkları zorlukları dinleyen Şen, geleceğe dair umut aşılayan mesajlar verdi. Kitap okumanın önemine vurgu yapan Şen, her bir öğrencinin eğitim hayatında hedeflerine ulaşabilmesi için azimle çalışması gerektiğini belirtti.

Okul yönetimi ve öğrenciler, bu anlamlı ziyaret için Davut Şen’e teşekkür ederek, eğitime verdiği katkılar ve öğrencilere yönelik desteğinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler...

Yorum Ekle