GÖRKEMLİ KUTLU DOGUM HAFTASI KUTLAMASI
Hasan Çoktin Cumhuriyet orta okulunun hazırlamış olduğu kutlu doğum programı Vali Kutlu AKTAŞ konferans salonunda coşkuyla kutlandı.
Kutlu Doğum Programına yoğun ilgi vardı. Okul Müdürü Yusuf YARDIMCI' nin denetimi altında hazırlanan programda okulun Din kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmenleri, Esma SAKA, Kübra SIRYOL, Hatice DUMAN ve okulun Müzik Öğremeni Erkan ZORLU, öğrencileriyle izleyenlere değişik duygu dolu anlar yaşattılar. Program Ağrı' nın sayılı imamı olan Doğubayazıt merkez cami İmam hatibi Nurullah TOPCİ' nin Kuran tilavetiyle başladı, ardından Okulun öğrencileri Peygamber efendimize övgü dolu şiirler okudular. Ve programın en çarpıcı noktası Hasan Çoktin Cumhuriyet okulunun minik öğrencilerinin kuran okumasıydı.
Program öğrencilerin ilahi ve tiyatro gösterimiyle devam etti. Program bitişin de ise Peygamber Efendimizin veda hutbesini okudular.









