DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ ATAKTA
Doğubayazıt Belediyesi hizmet atağını son suretle devam ettirmektedir.
Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili ve Meclis Başkanı Mustafa Andiç Gazetemiz Başyazarına Doğubayazıt Belediyesinin yaptığı ve yapacakları hizmetleri anlattı.
Andinç'in anlatımına göre, Abdolbari Goozel caddesi asfatlanmış,şerit ve set engeleme çalışmaları yapılacaktır.
Dr.İsmail Beşikçi caddesi yeniden yapılandırma çalışmaları devam etmektedir.Cadde genişlediği gibi caddenin belirli noktaları çiçeklerle donatılacaktır.
Tek yollara gömmeli kapanlar yerleştirlecektir.Yine uygu görülen yerlere park için dubalar yerleştiri,lecektir.
BÜYÜK BİR ASFATLAMA BAŞLATILIYOR.
Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclis Başkanı Mustafa andinç,Kentin içersinde 20 kilometrelik asfatlama işlemleri için meclis kararı alındığı ve çokı kısa zamanda ihalesi yapılacağını işaret etti.