SON DAKİKA

Çelebi; Karayolu Teslimatında Titizlik Yapılacak

03 Ekim, 2011 19:22 Güncelleme: 03 Ekim, 2011 19:22 Çelebi; Karayolu Teslimatında Titizlik Yapılacak

Geçmiş yıllarda yolların teslim alınmasında ilgili bölge müdürlüğünden bir mühendis gelip imza atıp gidiyordu AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı – Patnos, Patnos-Erciş ve Ağrı – Eleşkirt, Eleşkirt – Erzurum arası karayolunun sürekli yenilenmesi ve yolların kullanıma elverişsiz duruma gelmesinden dolayı , gerek seçim sürecinde, gerekse seçim sonrasında çözüm arayışlarına devam diyor.

Seçim öncesi
Ağrı'nın Erzurum Bölge Müdürlüğünden ayrılması için çaba sarf edeceğini söyleyen Ekrem Çelebi, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüşmüş, Bakan Binali Yıldırım: "Konu ancak yasal değişiklikle olabilir. Ağrı'nın Karayolları Bölge Müdürlüğü olması şu aşamada teknik olarak mümkün değil". demişti.
Çelebi Milletvekili arkadaşlarımız ile çözüm olarak şu kararı aldık. Geçmiş yıllarda yolların teslim alınmasında ilgili bölge müdürlüğünden bir mühendis gelip imza atıp gidiyordu. Artık Yollar yapıldıktan sonra Patnos tarafında Van Müdürlüğünden üç mühendis, Eleşkirt tarafında ise Erzurum Bölgesinden üç mühendis birlikte teslim alacaklar. İki bölgede de mühendislerin yanında bir genel sekreter yardımcısı teslim alma komisyonunda görev yapacak. Böylelikle geçmişte yaşanılan sıkıntıların önüne geçmeyi düşünüyoruz" dedi.

Yorum Ekle