SON DAKİKA

Çelebi' den ağrı için müjdeli haber

24 Ağustos, 2011 15:35 Güncelleme: 24 Ağustos, 2011 15:35 Çelebi' den ağrı için müjdeli haber

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, “ Kağızman Caddesinin Kamulaştırması ile ilgili Bakalar Kurulu kararını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığını belirtti.

Çelebi; “ Yıllardır açılamayan ve her geçen gün sorun haline gelen Kağızman Caddesi ile ilgili Ağrı Milletvekillerimiz Kerim Yıldız ve Fatma Salman Kotan, Belediye Başkanımız Hasan Arslan, İl Başkanımız Abbas Aydın ve Ağrı Valimiz Ali Yerlikaya ile birlikte ulaştırma bakanlığını ziyaretimiz sonrası, sorunu nihayet çözmüş bulunmaktayız. Bu gün almış olduğumuz haber ile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgili kamulaştırma kararını imzaladığı ve resmi gazetede yayınlanması için Cumhurbaşkanlığına sunduğunu öğrendik.

Gerek ben, gerekse parlamenter arkadaşlarım bu işle ilgili gösterdiğimiz çabada yanımızda Valimizi, Belediye başkanımızı ve İl Başkanımızı bir ekip olarak gördük. Herkesin bir ekip olarak bu işte gayret sarf ettiğini belirtmek isterim. Ümit ediyorum ki bu ekip çalışması ile Türkiye’nin 2023 vizyonunda Ağrı’da gerektiği yeri alacaktır. Bu amaçla yapılan hizmetler amacına ulaşacaktır. Kağızman Caddesi şimdiden Tüm Ağrı halkına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi

Yorum Ekle