ÇELEBİ; CHP VE MHP'YE MİLLETİMİZ TOKADI VURACAKTIR
Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşmelerine başlanan İç Güvenlik Yasası görüşmelerinde gündem dışı konuşma yapan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, CHP ve MHP gruplarına yönelerek Bu Millet size yine tokadını vuracaktır dedi.
AK Parti Milletvekillerinin alkışları ile kürsüye çıkan Çelebi selamlama konuşmasından sonra CHP ve MHP gruplarına dönerek CHP'yi ve MHP yi birbirlerinin yedekleri olması hasebi ile yüce milletimize havale ediyorum. Bu yüce millet sizin her döneminizde sizi alaşağı etmiştir. Siz 2002- 2015 yılları arasında girdiğiniz her seçimde en sonuncu oldunuz. Allahın izni ile 2015 genel seçimlerinde de bu millet sizi alaşağı ederek yine tokatını vuracaktır. dedi.
Muhalefet milletvekilleri Çelebi'nin konuşması sırasında sıralara vurarak, protesto etti. AK Parti milletvekilleri de bu protestoya alkışlarla karşılık verdi.
Protesto sırasında Meclis Başkanı Sadık Yakut, milletvekillerine seslenerek "Devletin, milletin malı yazık. Yaptığınız doğru değil, millet seyrediyor. Meclis'in çalışmasını engellemek istiyorsunuz, bu usul doğru değil" dedi.
Konuşmasında İbrahim Çeçen ve Hayretin Atmaca'ya Ağrı için yaptıklarından ötürü teşekkür eden Çelebi, AK Parti'nin Ağrı'ya yaptığı yatırımları anlattı.