SON DAKİKA

BDP'li vekiller tutsaklarla görüşüyor

17 Kasım, 2012 17:16 Güncelleme: 17 Kasım, 2012 17:16 BDP'li vekiller tutsaklarla görüşüyor

 

 

Milletvekilleri Diyarbakır E Tipi ve D Tipi cezaevlerinde açlık grevindeki mahpuslarla görüşüyor.

 

BDP'li milletvekilleri Diyarbakır E Tipi ve D Tipi cezaevlerinde açlık grevindeki tutsaklarla görüşüyor. Diğer cezaevlerinde de birçok avukatın mahpuslarlar görüştüğü bildirildi.

PKK 'lideri Abdullah Öcalan, "Hiçbir tereddütte kalmadan, bir an önce açlık grevine son versinler" şeklindeki çağrısı üzerine, cezaevlerindeki açlık grevlerini sonlandırmak için BDP'li vekiller ve avukatlar cezaevlerinde açlık grevindeki tutsaklarla görüşüyor.

Öcalan'ın çağrısından sonra BDP Eş genel Başkanı Gültan Kışanak veSırrı Süreyya Önder, Diyarbakır D Tipi Cezaevi'ndeki, Aysel tuğluk veSabahat Tuncel ise Diyarbakır E Tipi Cezaevi'ndeki tutsaklarla görüşüyor.

Marmara Bölgesi'ndeki cezaevlerinde de, bir çok avukatın açlık grevindeki müvekilleriyle görüştükleri bildirildi.

Görüşme sonrasında BDP'li vekillerin basın açlıklaması yapacağı bildirildi.

Yorum Ekle