SON DAKİKA

Başkan Arslan; önce bayramlaştı sonra çalışmaları anlattı

31 Ağustos, 2011 16:06 Güncelleme: 31 Ağustos, 2011 16:06 Başkan Arslan; önce bayramlaştı sonra çalışmaları anlattı

Başkan Arslan; önce bayramlaştı sonra çalışmaları anlattı
Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan Ağrı İl protokolü ile Ramazan bayramlaşmasından önce katılımcıların Bayramını kutladı, sonra çalışmaları anlattı.

 Başkan Arslan, yaptığı konuşmada Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak,"Bayramlar Milli birlik ve kardeşliğimizin en güzel örneklerini yaşadığımız günlerdir. 93 yıllık bir geçmişi olan İlimiz Ağrı'da  gelmiş geçmiş bürokratlar ve amirler Belediye Başkanları,birçok iktidarlar hizmet anlamında ilimize katkı sağlamaya çalışmışlardır. Ama çok ,ama fazla bu sizlerin taktirinedir.
Bizlerde Ağrı'nın ve Ağrı'lının bugün olduğu gibi yarın ve yarınlarda da çifte bayramlar yaşaması için mücadalemize devam ediyoruz".
Yerel yöneticiler olarak halkımızın bir önceki dönemlere ve biraz önce bahsettiğim gibi 93 yıllık bir mazisi bulunan ilimizi daha güzel bir geleceğe ve daha iyi yarınlara taşımak adına var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmayada devam edeceğiz.

Bu güne kadar 24 Belediye Başkanımız bu makamlarda bulunmuşlardır.Bizlerde onların bizlere bıraktıkları bayrağı daha ileriye götürmeye çalışıyoruz.

Yakalşık ikibuçuk yıl içerisinde yollarımıza 600 bin metre kare  parke taşı yollara döşemesi ve 55 Km Kanalizasyon döşemesi yaptık.
Eski Van Caddesinde o savaş alanını andıran görüntüleri ortadan kaldırdık, bunu yaparkende kurduğumuz modren sebze pazarıylada halkımızın daha rahat ve daha güvenli alışveriş yapmasını sağladık.
Toplu konutta özellile yerel yönetimler açısından çok sancılı olan ve yörel yönetimleri uğraştıran Kentsel Dönüşüm icraatını sayın milletvekillerimiz ve sayın valimizin ,Başbakanımızın, Bakanlarımızın ildeki parti teşkilatlarımızın  vede değerli encümenlerim yardımlarıyla kısacası sizlerinde desteğiyle başardık.

Bununla bereber 30 tane yeni aldığımız araçla halkımızın problemlerine anında cevap vermek için vede yerinde ve zamanında hizmet kalitesini geliştirmeyi amaçladık ve bu hizmetide halkımıza kazandırdık.
Yine sayın Başbakanımızın büyük yardımlarıyla parasını 30 yılda Belediyemizin karşılayacağı ve DSİ 'nin ihale ettiği su arıtma tesisini kurduk bitirdik elhamdülüllah.

Bildiğiniz gibi Ağrı 92-93 yıldır kuyu suyu içmekteydi arıtma tesisi kurarak hizmetinize sunduk.Şehrin yollarının genişletilmesi ve ana arterlerinin çalışmasını başlattık.

Otogarımız ve Hayvan Borsamızın yapımıda bitiyor inşallah bir ay içerisinde asvalt çlışmalarınada başlayacağız.
Şehrimizin daha modren daha gelişmiş bir görünüme kavuşması için yoğun bie şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve bu çalışmalarımızla inşallah yine halkımıza çifte bayaramlar yaşatmaya çalışacağız.

Biz siyasetçilerin önemli gördüğü tek önemli şey halkı mutlu gördüğümüzde yaşatmış olacağımız o güzel günlere taşımaktır inşallah işte o zaman halkımızın bayramı olacaktır.Ben lafı fazlada uzatmak istemiyorum tekrardan Ramazan bayramınızı 30 ağustos Zafer bayramızınızı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Yorum Ekle