SON DAKİKA

Ağrı Sultanları Deplasmanda Siirti Ezdi Geçti 2–1

Ağrı temsilcisi Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Bayan futbol takımı, Siirt Bayan Futbol takımını 2-1 yenerek bu zorlu deplasman'da üç puan almayı başardı. 07 Şubat, 2013 02:53 Güncelleme: 07 Şubat, 2013 02:53 Ağrı Sultanları Deplasmanda Siirti Ezdi Geçti 2–1

Ağrı temsilcisi Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Bayan futbol takımı, Siirt Bayan Futbol takımını 2-1 yenerek bu zorlu deplasman'da üç puan almayı başardı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Ağrı temsilcisi TaşlıçayKamu Genç Kızlar Bayan futbol takımı, Siirt Bayan Futbol takımını 2–1 yenerek bu zorlu deplasman'da üç puan almayı başardı.

 

Siirt İki Nolu Semt Stadyumunda oynanan maçta, Ağrıtemsilcisi Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Bayan futbol takımı,Siirt Bayan Futbol takımı karşısında oynadığı müthiş futbolla göz doldurdu. Siirtli taraftarlar bile Ağrıtemsilcisine güzel futbolundan dolayı maç boyunca tezahüratta bulundu.

 

Maçın başlangıç düdüğünden sonuna kadar hâkimiyeti elinde tutan ve oynadıkları güzel futbolla göz dolduranAğrılı sultanlar üstün oyun performansı ile rakibine zor anlar yaşattı. Oynanan maçta Ağrılı Bayanlar Sedef'ingolüyle 1–0 öne geçti. Daha sonra Siirt bir gol bularak 1-1'lik beraberliği sağladı. Sonradan Sahneye çıkan oynadığı güzel futboluyla göz dolduran ve bir golle süsleyen TubaAğrı'yı tekrar öne geçirerek skoru 2–1 yaptı. Maç boyunca iki penaltı vuruşunu kazanan Siirtli Bayanlar penaltıları gole çeviremeyince skor 2–1'lik Ağrı galibiyetiyle sonuçlandı.

 

Maçın tartışmasız yıldızlarından Kaleci Aycan Bedel ise iki penaltı vuruşunu kurtarıp maça damgasını vurarak ayakta alkışlandı.

 

Bölgesel Bayanlar Liginde oynayan Ağrı Bayan Futbol takımı yönetimi ve oyuncuları aldıkları bu galibiyeti takıma verdikleri desteklerinden dolayı Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan ve Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu'na hediye ettiler.

 

Haber: Ayhan Arslan

 

 

 

 

Ağrı Sultanları Deplasmanda Siirti Ezdi Geçti 2–1


Yorum Ekle