SON DAKİKA

Ağrı Belediyesinde Bayramlaşma töreni

01 Eylül, 2011 06:27 Güncelleme: 01 Eylül, 2011 06:27 Ağrı Belediyesinde Bayramlaşma töreni


Ramazan Bayramı nedeni ile Ağrı Belediyesinıde AK Parti Ağrı Milletvekilleri Dr Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi, Meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları Belediye personeli, Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın makamında bir araya gelerek bayramlaştılar.
Bayramlaşma öncesinde tüm personele hitaben konuşan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, tüm personele çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yaplan Çalışmalarada değinine Başkan Arslan,
Bu güne kadar 24 Belediye Başkanımız bu makamlarda bulunmuşlardır.Bizlerde onların bizlere bıraktıkları bayrağı daha ileriye götürmeye çalışıyoruz.
Yakalşık ikibuçuk yıl içerisinde yollarımıza 600 bin metre kare  parke taşı yollara döşemesi ve 55 Km Kanalizasyon döşemesi yaptık.
Eski Van Caddesinde o savaş alanını andıran görüntüleri ortadan kaldırdık, bunu yaparkende kurduğumuz modren sebze pazarıylada halkımızın daha rahat ve daha güvenli alışveriş yapmasını sağladık.
Toplu konutta özellile yerel yönetimler açısından çok sancılı olan ve yörel yönetimleri uğraştıran Kentsel Dönüşüm icraatını sayın milletvekillerimiz ve sayın valimizin ,Başbakanımızın, Bakanlarımızın ildeki parti teşkilatlarımızın  vede değerli encümenlerim yardımlarıyla kısacası sizlerinde desteğiyle başardık.

Bununla bereber 30 tane yeni aldığımız araçla halkımızın problemlerine anında cevap vermek için vede yerinde ve zamanında hizmet kalitesini geliştirmeyi amaçladık ve bu hizmetide halkımıza kazandırdık.
Yine sayın Başbakanımızın büyük yardımlarıyla parasını 30 yılda Belediyemizin karşılayacağı ve DSİ 'nin ihale ettiği su arıtma tesisini kurduk bitirdik, şimdi test aşamasındayız,

Bildiğiniz gibi Ağrı 92-93 yıldır kuyu suyu içmekteydi arıtma tesisi kurarak hizmetinize sunduk .Şehrin yollarının genişletilmesi ve ana arterlerinin çalışmasını başlattık Eylul ayının içersinde asfaltlama işlemine başlayacağız,

Otogarımız ve Hayvan Borsamızın yapımıda bitiyor, inşallah bir ay içerisinde asvalt çalışmalarınada başlayacağız.
Şehrimizin daha modren daha gelişmiş bir görünüme kavuşması için yoğun bie şekilde çalışmalarımıza devam etmekteyiz"
Ağrı halkının hizmetkarı olarak hizmetlere devam edeceklerini belirten Başkan Arslan “Biz bir ekibiz. Sizlerin ne şartlarda çalıştığını çok iyi biliyorum. Daha fazla çalışarak daha fazla gayret göstererek halkımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Yükümüz ağır ve yolumuz zorlu. Bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle” dedi.
Konuşmasının ardından Ak Parti Milletvekilleri Dr Mehmet Kerim Yıldız, Ekrem Çelebi ve Belediye Meclis üyeleri ile tüm belediye personelleri birbirleri ile bayramlaştılar.

Yorum Ekle