SON DAKİKA

Ağrı Belediyesi tarafından tüm mahallelerdeki çöp konteyner sayıları arttırılıyor

. 08 Haziran, 2024 14:33 Güncelleme: 08 Haziran, 2024 14:33 Ağrı Belediyesi tarafından tüm mahallelerdeki çöp konteyner sayıları arttırılıyor

Ağrı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin ana arterlerindeki kaldırımlara sallama çöp kovası monte edilmeye başlanırken mahalle ve sokaklarda bulunan ancak yetersiz kalan çöp konteyner sayısını arttırarak çöp sorununun önüne geçmeyi planlıyor.

Daha temiz bir Ağrı için mesai yapan ekipler, tüm mahalleleri sokak sokak dolaşarak çöplerin toplamasının yanı sıra yeni çöp konteynerler ve sallama kovalar ile de çöp sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Ağrı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, şehir genelinde bir yandan konteyner sayısı arttırılıyor bir yandan da deforme olan konteynerlerin tamir ve bakımları yapılıyor. 

“Daha temiz bir kent daha temiz bir Ağrı” anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras; “Sipariş verdiğimiz çöp konteynerleri parti parti gelmeye başladı. Halkımızdan da çöpleri yere atmama konusunda duyarlılık bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle