SON DAKİKA

Ağrı ASKF, Önder Baydar Anısına Ağrı Dağına Zirve Yapacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Karaköse Doğa Sporları Kulübü, 2014 haziran ayı içerisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Önder Baydar anısına Ağrı Dağı'na zirve yapacak. 12 Ağustos, 2014 14:13 Güncelleme: 12 Ağustos, 2014 14:13 Ağrı ASKF, Önder Baydar Anısına Ağrı Dağına Zirve Yapacak
Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Karaköse Doğa Sporları Kulübü,  2014 haziran ayı içerisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Önder Baydar anısına Ağrı Dağı'na zirve yapacak.

 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Doğa Sporları Sorumlusu Güven Sorguç, " Ağustos ayı  içerisinde Federasyon olarak Süphan Dağı Tırmanışı gerçekleştireceğiz. Ancak  bu tırmanış öncesi geçtiğimiz haziran ayı içerisinde kaybettiğimiz spor adamı Önder Baydar'ın anısına Ağrı Dağı'na bir tırmanış gerçekleştireceğiz.  "dedi.

 

Önder Baydar'ı unutmayacaklarını belirten Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise, " Bu tırmanış Doğa sporlarını seven ve sporun her alanındaki başarıları ile örnek bir kişiliği olan Önder Baydar'ı anmak için gerçekleştirilecek. Tırmanışta bizlere desteğini esirgemeyen Karaköse Doğa Sporları Kulüp Başkanı Ömer Özer'e , Türkiye Dağcılık Federasyonu Ağrı İl Temsilcisi Fırat Aydın'a ve Federasyonumuz Doğa Sporlarından Sorumlu üye Güven Sorguç'a teşekkür ediyorum " dedi.

 

Ağrı ASKF, Önder Baydar Anısına Ağrı Dağına Zirve Yapacak

 

Yorum Ekle