SON DAKİKA

3 gün süren etkinlikler sona erdi

24 Ağustos, 2011 15:38 Güncelleme: 24 Ağustos, 2011 15:38 3 gün süren etkinlikler sona erdi

Ağrı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi’nde 3 gündür devam eden Ramazan Ayı Etkinlikleri son erdi.

Yalçın Özden ve ekibi tarafından her gece teravih namazından sonra oynanan Hacıvat ve Karagöz, meddah, orta oyunu, kukla gibi aktiviteler son kez sahne aldı. Ağrılılar son oyuna büyük ilgi gösterirlerken, akşamın erken saatlerinde tüm sandalyeler kısa sürede doldu. Esprileri ile Ağrılıları oldukça güldüren ekip program sonunda büyük alkış aldı. Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’a teşekkür eden Yalçın Özden, bu geleneğin Başkan Arslan’ın sayesinde devam ettiğini belirtti.

3 gün süren etkinliklerin güzel bir ortamda sonlandığı için mutlu olduğunu ifade eden Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, etkinliklerde görev alan herkese teşekkür etti. Ağrı halkının aileleri ile birlikte etkinlikleri izlemesinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Arslan “Ramazan ayı etkinlikleri ile isteğimiz tabloya ulaştık. Etkinliklere özellikle ailelerin katılması bizleri sevindirdi. Amacımız batıda ne varsa doğuda da onun olması bunun için gayret gösteriyoruz. Etkinliklerimiz Belediye binamızın yan tarafındaki lunaparkta devam edecektir. Tüm halkımızın iyi bir Ramazan ay geçirmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

Program sonunda Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’a teşekkür eden Yalçın Özden ve ekibini uzun süre alkışlayan Ağrılılar mutlu bir şekilde program alanından ayrıldılar.

Yorum Ekle